Als de ciutat també ens agrada el color verd

Quin és aquell parc o jardí de la teva ciutat on t’hi sents més a gust? Especialment la gent de ciutat tendim a tenir un espai verd que ens agrada anar-hi per recuperar la pau que ens roba el murmuri constant de la urbs; sembla que està envoltats de color verd ens reconforta la vista. No ens n’adonem, però a les ciutats cada cop més abunda el color gris del ciment  i no donem als parcs i jardins la importància que es mereixen. Això no passa a altres llocs del món, com la nostra veïna França, on a més de cuidar els espais verds, adornen les viles amb flors. 

francia aldea fotos

Si vols veure el teu espai verd preferit amb una mirada diferent, tinc la persona ideal per a tu. Es tracta de la Mireia Teixidó, directora de JardíTours. La Mireia de petita ja li agradava remenar la terra de l’hort i cuidar les plantes, i ja de més de gran va tenir clar que es volia dedicar a la jardineria. Li agrada treballar a l’aire lliure, estar en contacte amb les plantes i a més, guiar a les persones a través de la historia dels espais verds. Els amants de les plantes gaudeixen amb les seves explicacions sobre jardineria, i els més curiosos, descobreixen quina historia s’amaga darrera d’aquell espai. Un tour amb la Mireia permet “mirar, escoltar, respirar i descobrir l’essència d’un espai que per sempre més veuràs amb uns altres ulls.”

IMG_5603
Autor: JardíTours

Si no caminéssim tan capficats mirant el mòbil i observéssim més el nostre voltant ens n’adonaríem que falta color a les ciutats, i no permetríem la decadència de les nostres zones verdes i menys que algú s’atrevís a deixar la brossa al mig de la gespa. Seríem molt més conscients de la importància de la natura en les nostres vides.

Segur que hi ha algun cap de setmana que et quedes a la ciutat i no saps què fer. Per què no aprofites per fer una passejada diferent pel teu espai verd preferit? Entra a la web de JardíTours, busca el teu parc o jardí i agenda una visita guiada amb la Mireia. Entre tots farem de les ciutats espais més amigables i agradables.

052
Autor: JardíTours

Si t’ha agradat l’article no dubtis en clicar el botó compartir. I si vols rebre els articles tan bon punt els publiquem només has de subscriure’t al blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.